Tajnetarota.com

Pitaj tarot
Nazovite nas od 0-24

Pitaj tarot

pitaj tarot

S obzirom da žene najčešće proučavaju, ali i pitaju tarot teško je ostatak teksta ne pisati u ženskom rodu. Stoga, draga čitateljice i po koji čitatelju, pitaj tarot baš sve što te istinski zanima. Naglasak stavljam na riječ istinski. Nema ništa gore nego se savjetniku obratiti s figom u džepu. Nemojte misliti da tumači tarota to neće vidjeti u kartama ili bar osjetiti. Vaš lažni interes neće utjecati na karte, ali ćete stvoriti privid da činite nešto dobro za sebe što uopće neće odgovarati istini. Na kraju krajeva, koga zavaravate? Sebe?

Pitaj tarot najdelikatnija pitanja

Često se dogodi da se nađemo u situacijama koje su, blago rečeno, delikatne. Možda nas je strah da netko ne otkrije nešto što ne bismo trebali raditi ili sumnjamo da nam netko želi uzeti novac ili se bojimo za voljenu osobu jer znamo koliko je naivna i da bi ju se moglo iskoristiti. Što god da je posrijedi, neugodno je. No, tarot karte su tu da pomognu koliko je god to moguće. Slobodno pitaj tarot upravo ona pitanja koja najviše uzrokuju migrenu. Nije lako strancu, savjetniku priznati nešto što je nekim ljudima odvratno, moralno upitno, nastrano itd. No, jednom kada se led probije, pogotovo ako sam savjetnik nije sklon osudi, njemu ili njoj ćete se rado vratiti. Čak i ako savjetnik ne otvori karte jer ponekad naprosto za tim nema potrebe, goli razgovor može za vas čuda učiniti. Razmjena mišljenja je uvijek dobra, posebice ako se s druge strane nalazi dobar slušatelj.

Pitaj tarot otvorenoga srca

Pitaj tarot tako da tvoje srce bude otvoreno kao i um. Kada je srce otvoreno nećeš se zamarati s nebitnim stvarima. Vjerovala ili ne, otvoreno srce poboljšava kvalitetu tumačenja karata. Volim reći kako kvaliteta najviše ovisi o znanju i iskustvu tumača, što je istina, no ako je pitačevo srce iskreno tumačenje obično poprimi aureolu vrhunske kvalitete. U tom slučaju ne radi se samo o golom prognoziranju već i o učenju te osnaživanju osjećaja.

Pitaj tarot i ozbiljnije teme

Vječni romantičari bi priupitali, a zar ljubav nije ozbiljna tema? Naravno da je. Ali nije jedina. Tarot je u stanju dati kvalitetne odgovore na niz tema. Primjerice, na pitanja o poslu i karijeri, kao npr.: “Da li da promjenim posao?”, “Kako da izgladim odnose s kolegama?”, “Kako da uvjerim šefa da bi trebala dobiti promaknuće?”, “Da li će doći do povećanja ili smanjenja plaće?”… Pitaj tarot i o zdravlju iako po ovom pitanju uvijek je dobro posavjetovati se i s liječnikom.