Tajnetarota.com

Tarot da ne
Nazovite nas od 0-24

Tarot da ne

tarot da ne

Tarot da ne se odnosi na sva pitanja kada želimo dobiti brzi odgovor od tarot karata, s da ili ne. Tarot da ne je tehnika otvaranja karata koja je primarno usmjerena na davanje krajnje pojednostavljenoga odgovora; da li će nešto biti ili neće. Ovu tehniku otvaranja tarota savjetnici rado koriste pogotovo onda kada situacija nije zamršena. Tarot da ne predstavlja jedan od brojnih načina otvaranja karata. Iako ćemo u ovom tekstu objasniti kako to funkcionira, za adekvatno shvaćanje ove i drugih tehnika najbolje je u svom gradu pronaći nekoga tko održava radionice posvećene tarotu.

Tarot da ne – način otvaranja

Kako je već rečeno, tarot da ne je jednostavna tehnika otvaranja tarota. Primjenjuje se kod jednostavnih pitanja. Tarot da ne u pravilu uključuje samo jednu kartu. Za dodatno pojašnjenje se mogu otvoriti još dvije karte. U ovoj tehnici nije važno tko kartu izvlači, pitač ili tumač. Primjerice, ako pitanje glasi: “Da li me voli?”, a izvuče se velika arkana Obješeni čovjek, odgovor je ne. Odnosno, iako se čini da ljubav cvjeta nešto je ipak trulo u državi Danskoj. Ili se partner pretvara, što ova karta najčešće sugerira ili pitač zna kako stvari stoje, ali uporno odbija to sebi priznati. U svakom slučaju, nije dobro niti će biti dobro. Ili, ako pitanje glasi: “Sutra imam ispit. Da li ću ga položiti?”, a izvuče se karta Mjesec, to bi značilo da odgovor nije jasan pošto Mjesec baca sjenu na pitanje. Mjesec sugerira da će osoba biti nervozna i rastresena što je razumljivo s obzirom o čemu se priča, ali nam ne daje ključan odgovor. U ovom slučaju dobro je otvoriti dodatne dvije karte radi pojašnjenja. Ako se izvuku Trojka mačeva plus Četvorka pehara, sigurno je da osoba neće proći ispit jer karte ukazuju na veliko razočaranje. Ako se, pak, izvuku Sunce i Vitez štapova, to je prolazak odnosno slavlje iako će osoba biti jako nervozna.

Tarot da ne se ne bi smio koristiti uvijek

Tarot da ne nije dobro koristiti kod svakog pitanja. Najbolje ga je iskoristiti kada je neki važan događaj pred vratima kao što je polaganje ispita, prvi radni dan na novom poslu ili putovanje. Mnoge situacije zaslužuju dodatna pojašnjenja koja se ne mogu dobiti s ovom tehnikom.

Tarot da ne je izvrsna tehnika za početnike

Ako ste novi u tarotu, ova tehnika će vam se zasigurno dopasti. Preko nje se može puno o kartama naučiti jer se rezultati tumačenja brzo vide. Čak i ako budete pogriješili, neka vas to ne brine. Više se nauči preko grešaka nego preko ispravnih odgovora.