Tajnetarota.com

Tarot online
Nazovite nas od 0-24

Tarot online

Tarot online predstavlja moderan način pristupa tarotu. Putujuće romske karavane ili gatare na prestižnim zabavama organiziranima u čast lokalnoj aristokraciji, zasigurno nisu niti sanjali da će se tarot koristiti na ovakav način. Tarot online definitivno odgovara potrebama današnjice. Većina populacije ima pristup World Wide Webu i kako vrijeme prolazi sve je više korisnika interneta pa tako i tarota neovisno o zemljopisnoj lokaciji, socijalnom statusu ili broju godina. Tarot online je nešto novo, nešto što poprilično odudara od starinskog shvaćanja primjene i proučavanja tarot karata. Da li je to dobro ili loše, diskutabilno je.

Tarot online – prednosti suvremenoga doba

Tarot online nije ništa drugo nego fenomenalna sposobnost tarota da se prilagodi zahtjevima vremena. Ljubitelji ove ezo tehnike su s pravom procijenili da je došlo vrijeme da tarot iziđe iz sjene, da se preko web stranica prikaže svijetu u finom svjetlu. Prve stranice posvećene tarotu nisu kaskale za web sranicama posvećenima drugim temama. Rezultat je postojanje tisuća stranica na kojima se piše o tarotu, objavljuju se recenzije knjiga posvećenima tarotu, navode se konkretni primjeri odnosno otvaranja, a neke stranice čak nude i dopisivanje uživo sa savjetnikom. Tarot online se odnosi i na chatove odnosno mjesta na kojima proučavatelji tarota razmjenjuju svoja iskustva i mišljenja. Posljednjih godina sve je više profila na video platformama kao što je Youtube posvećenima tarotu.

Tarot online – na što treba pripaziti

Tarot online, evidentno, ima svojih prednosti. Međutim, i mane su mnogobrojne. Prije svega, tu je pitanje kvalitete. Ne inzistiraju svi ljudi na kvaliteti. Neki se samo žele zabaviti, žele ubiti dosadu što je u redu. No, oni koji bi ipak željeli nešto više naučiti brzo će ući u dilemu koga pratiti na internetu, koju literaturu čitati i tome slično. Internet je mjesto na kojemu nema kontrole. Barem ne u našem dijelu svijeta. Zbog toga gotovo svaki tumač tarota ili urednik web stranice za sebe će tvrditi da je najbolji, najjači, da je vrhunski talent itd. Tarot online nudi i gledanje u karte. Ovo ne bismo preporučili. Kao oblik zabave da. Kao ozbiljno tumačenje ne. Ništa ne može zamjeniti realnu dinamiku odnosa između klijenta i savjetnika. Tarot online je, nažalost, prepun predatora. Mnogi se kite poznavanjem tarota i nude svakakva, nerealno velika obećanja samo kako bi se dokopali novca.